СОЗДАВАЊЕ СВЕТ НА МОЖНОСТИ ЗА МЛАДИТЕ ВО СКОПЈЕ

е - МЛАДИНСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР

Платформа за младинско информирање

Платформа за младинско информирање и комуникација директно помеѓу организациите, институциите и младите, за промовирање на можностите разновидност и дисеминација на релевантни информации.

Најнови известувања

19/12/2023

Ново спортско игралиште во СУГС „Васил Антевски Дрен“

Годинава се реконструирани спортските игралишта на средните училишта на Град Скопје “Панче Арсовски“ и “Сарај”, додека во училиштата Ѓорѓи Димитров и Марија Кири Склодовска реконструирани се целосно спортските сали. Во рамки на активностите и во […]
13/12/2023

Јавен повик за доделување на финансиски средства за спроведување програми, проекти и програмски активности во областа на спортот и младите од интерес за Град Скопје за 2023 година

Јавен повик за доделување на финансиски средства за спроведување програми, проекти и програмски активности во областа на спортот и младите од интерес за Град Скопје за 2023 година Отворен до 15.10.2023 Линкови Јавен повик за […]
11/12/2023

ПОЧНА СКОПСКАТА СРЕДНОШКОЛСКА СПОРТСКА ЛИГА 2023/2024

Градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска заедно со спортските екипи на скопските средношколци кои наредниве неколку месеци ќе се натпреваруваат во екипни спортови го означија почетокот на градската средношколска спортска лига 2023/2024. Градот Скопје останува […]